Over HighSupply

HighSupply is eind december 2019 als eerste in Nederland begonnen met het samen stellen van boxen met vloei, tip en andere toffe stoner items zoals joint rollers! Elke maand stond er weer een Premium & Basic Box klaar met vernieuwende producten zoals lange vloei en nog veel meer. Deze service werd tof onthaald door onze klanten! 

Onze Instagram groeide hierdoor snel en werd een deel van de 420 community in Nederland. We deelden hier memes, reels, giveaways en nog veel meer. Door de support van onze klanten en artiesten die onze service tof vonden haalde wij het bereik uit onze socials om door te gaan met deze service!

Helaas is dit jaar van maart ons account plotseling verwijderd waardoor veel van ons bereik is weggevallen. Hierdoor hebben wij de keuze moeten maken om te stoppen met het samen stellen van deze boxen. Uiteraard gaan we verder met de verkoop al jouw vloei, tip, joint rollers en andere toffe stoner items! Neem een kijkje bij al onze producten. Wil je onze nieuwe Instagram volgen? Klik dan hier.