Wat is de beste joint roller?

De beste joint roller voor jou:

Joint rollers vind je in verschillende soorten en maten. Maar wat is nou de beste joint roller? En hoe gebruik je een joint roller? Deze vragen en meer over joint rollers beantwoorden we in deze blog.

De beste joint roller:

joint roller

Online zien we de joint roller van futurola het meest verschijnen. Deze joint roller is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook past de king size vloei van verschillende merken zoals Mascotte, RAW, Flamez en Greengo in deze joint roller. Deze joint roller ben je ongetwijfeld wel eens tegengekomen in een coffeeshop of ergens online. Wil je onze joint rollers bekijken? Klik dan hier.

Andere joint rollers:

joint roller

RAW heeft ook een joint roller die we vaken in onze Premium Boxen hebben gestopt. Dit was de adjustable ecoplastic joint roller. Bij deze joint roller heb je ook de optie om een dikke of dunne joint te rollen. Ook is er een joint roller beschikbaar voor minder lange joints. Daarnaast bestaan er ook nog joint rollers van andere merken die actief zijn op de markt. Wil je de joint roller van RAW zien? Klik dan hier!

Hoe gebruik je een joint roller?

Een joint draaien met een joint roller? Hiervoor is de joint roller natuurlijk bedoeld. Volg de stappen hieronder om het te proberen:

  • Plaats een gedraaide tip in de joint roller
  • Vul de joint roller met jouw materiaal
  • Zorg dat de roller dicht zit en de twee kanten naar beneden
  • Plaats een vloeitje in de joint roller met de plakrand naar jouw kant toe
  • Rol de vloei naar beneden, lik de plakrand en rol daarna een hele draai

Als je de joint roller open doet, zou je nu een vers gedraaide joint moet hebben. Veel succes! Bekijk al onze joint rollers en producten hier.