Doei maandelijkse Premium Box!πŸ‘‹

Geen maandelijkse Basic & Premium Box meer?

Sinds 2019 stellen wij met HighSupply als eerste in Nederland de Basic en Premium Box samen met vloei, tip en andere rokers accessoires! Na iets meer dan twee jaar maandelijkse boxen neergezet te hebben voor jullie gaan wij het nu over een andere boeg gooien. Lees alles over wat we gaan doen hieronder:
Vloei, blunts, tip, een aansteker en een grinder in 1 box? Met de Premium Box van augustus haal jij snel een toffe supply box in huis vol met al jouw headshop rokers accessoires!

Wat gaat hiervoor in de plaats komen?

Ook wij moet meegaan en veranderen met de tijd. Om deze reden hebben wij gekozen om te stoppen met het elke maand uitbrengen van een Basic & Premium Box. Uiteraard komt hiervoor wel iets tofs in de plaats. Wij gaan terug komen met een losse Basic & Premium Box die aansluit op een thema of vibe zoals je van ons gewend bent!
Op deze manier kunnen wij nog betere boxen samenstellen met meer essentials en hele dope premium items. Natuurlijk kun je bij ons weer een speciale selectie van producten verwachten die jouw relax moment naar een hoger level tilt.Β Er zit dus meer inhoud in de boxen zodat je nog langer vooruit komt met onze supply! Ook gaan we naast onze boxen nog hele toffe dingen doen op onze socials en meer.

Hoe en wanneer?

We kunnen alvast verklappen dat het design van de HighSupply boxen in een nieuw jasje gestoken zijn. Nog voor kerst gaan we iets heel erg tofs droppen...
Wat dat precies is en hoe het eruit gaat zien blijft nog een verrassing! Zorg er voor dat je onze socials dus in de gaten blijft houden.Β 
Β